Ontdek je talenten

Als perfectionisme de bovenhand krijgt, verdwijnen veel van je talenten naar de achtergrond.
Je past je immers aan je omgeving aan. Je doet wat anderen van je verwachten eerder dan wat je zelf graag wilt.

Wat zijn jouw talenten? Wat deed je vroeger graag als kind?

De kans is groot dat je niet onmiddellijk weet wat je moet antwoorden. Je perfectionisme heeft ervoor gezorgd dat je veel van je talenten niet ziet. Dit heeft tot gevolg dat je minder zelfvertrouwen hebt en je je onzeker voelt.

Om je talenten te herontdekken, moet je terug naar je kindertijd. Als je je eenmaal weer bewust bent van de dingen die je graag deed, kun je die ook in je volwassen leven toepassen. Zo sta je sterker in je schoenen en krijg je meer zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen geeft meer energie en zo zijn we vertrokken voor een leven waarvan jij meer zult genieten!

Iedereen heeft talenten. Iets waar je goed in bent, iets waar je hart sneller van gaat slaan. Iets waar je zoveel energie van krijgt dat je in een ‘flow’ bent.
Jij dus ook!

Als je dit gevoel niet kent, dan wordt het de hoogste tijd om ernaar op zoek te gaan.
Laten we daarom een spel spelen!

Ontdek je talenten op een speelse manier via het Jong Talent of Archetype Quest spel!

Jong Talent en Archetype Quest zijn twee spellen die gebaseerd zijn op archetypen.

Deze archetypen hebben betrekking op het onderbewustzijn en danken hun betekenis aan oude beelden van de menselijke beschaving.
Voorbeelden van archetypen zijn: de held, de goochelaar, de schepper, enz. Dergelijke archetypen vind je bij uitstek in sprookjes.

Archetypen zijn zo universeel, dat ze zich in het collectieve onderbewustzijn bevinden. Je kunt je met deze archetypes identificeren, want je herkent jezelf in deze karakters.

Op een speelse manier, via een talentenspel, ga ik in mijn praktijk met jou terug naar je kindertijd, naar je vrije kind, om er één voor één je archetypes en dus ook je vele talenten te (her)ontdekken.

Open je schatkist
Ontdek de spelborden
You're the driver of the bus

Het woord archetype stamt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘archè’ begin en ‘typos’ afbeelding, samengevat oerbeeld. Omdat het oerbeelden zijn, bestaan ze al lang. Plato had het al over archetypen. Degene die ze recent opnieuw introduceerde, was de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Gustav Jung.

Nieuwsgierig?

Laten we samen het talentenspel spelen!