Kaartspel "Celebrate your imperfections"

Speciaal voor jou heb ik een kaartspel ontwikkeld, zodat je op een speelse manier zelf aan de slag kunt tijdens je transformatieproces.

Als het wat minder goed met je gaat of als je er gewoon zin in hebt, neem dan een kaart uit het blikje. Je kunt dit willekeurig doen of je kunt selecteren op één van de zes thema’s: perfectionisme, eenvoud, natuur, innerlijke schatten, littekens en transformatie.

Je kunt dit kaartspel individueel gebruiken of tijdens een gesprek met een coach. Het kaartspel vervangt zeker geen coachingssessie, maar het kan het gesprek met je coach aanvullen en versterken.

Overzicht kaartspel
Kaarten alleen
Blikken doosje

Het kaartspel bestaat uit 36 kaarten met telkens een inspirerende quote die betrekking heeft op de Japanse ‘wabi sabi’-filosofie. Het Japanse woord ‘wabi’ verwijst naar eenvoud, vergankelijkheid, gebreken en onvolmaaktheid, terwijl ‘sabi’ het effect uitdrukt dat de tijd heeft op een voorwerp. Samen symboliseert ‘wabi sabi’ het idee van esthetische waardering voor het ouder worden, voor gebreken en imperfecties.